Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

147NS7NDDC

0 Citovat

147NS7NDDC

0 Citovat

8SA5DMR5R9

0 Citovat

Zdravím, neměl by někdo kód na Booking 10 % cashback který nevyužije ? 🥹 Moc děkuji 🙏

0 Citovat

Existuje teraz vôbec nejaký funkčný cashback na booking? VISA aj MasterCard linky mi už nefungujú 

3 Citovat

Ten MasterCard uz me taky nefunguje a nevim o žádném jinem:(

5 Citovat

Zdá se, že už funguje jenom Visa Middle east. Maximálně 7, nejčastěji 4 až 5. Věřím, že se brzy objeví něco nového.

https://ma.visamiddleeast.com/en...com/151306

2 Citovat

Ahojte, má niekto prosím platný kód na Booking 10% cashback, ktorý nevyužije? Díkyyy moc za poslanie. 🙏☺️

0 Citovat

mil.maccza napsal(a):

ahoj, po nekolika poskytnutych kodech, bych tentokrat potreboval i ja. Prosim nejakou dobrou dusi, dekuji

ahoj, nepodarilo se mi chytit uvedene, prosim do SZ, dekuji

0 Citovat

Jorgus napsal(a):

Ten MasterCard uz me taky nefunguje a nevim o žádném jinem:(

Pokud máš Mastercard World Elite, tak "až 10 % cashback" pořád ještě funguje. Dostanu se k němu proklikem v aplikaci ČSOB u detailu karty... 

1 Citovat

Aktivnímu členovi daruji do SZ kód platný do 13.11.

1 Citovat

Hodil by se mi prosim jeden kod, pokud sami nevyuzijete, mne nechodi 😇. Dekuju.

0 Citovat

Chodí ty kódy ještě vůbec?
Mám za tento rok více jak 8 rezervací a nepřišel mi ani jeden.

0 Citovat

Zdravím, neměl by někdo volný kód na Booking?

0 Citovat

waltclock napsal(a):

Zdá se, že už funguje jenom Visa Middle east. Maximálně 7, nejčastěji 4 až 5. Věřím, že se brzy objeví něco nového.

https://ma.visamiddleeast.com/en...com/151306

Muzete sem pak prosim kdyztak hodit link? Ta VISA mi ted dava jen ta 4%, snad se zase neco objevi...

0 Citovat

Z3G21V3SZ7

0 Citovat

pouzito :(

0 Citovat

Kód 10% pre AKTÍVNEHO člena. Platnosť do polnoci.

Pošlite súkr. správu.

edit: kód odoslaný

1 Citovat

Neměl by náhodou ještě někdo kód navic? 

0 Citovat

HBXT2BNH6R 10%, max.100 eur

1 Citovat

Jen co jsme se vrátili z cest, kde jsme využili 9 různých ubytování přes Booking (ani jedno s kódem), chodí mi jeden kód za druhým... Za poslední 2 týdny už je to snad pátý....

Takže nabízím další kód, tentokrát platný do 19.11. Opět prosím do SZ, pouze aktivnímu členovi zde na CL.

EDIT: Udáno.

1 Citovat

Ahoj, kdyby měl někdo kód navíc, využil bych ho. Kdyžtak sz, díky.

0 Citovat

9Z8CMU8VCR
10 %, do 21.11.

0 Citovat

Využito, díky.

0 Citovat

Kód na 10% - 4Y16FBUSKX - platný do 21.listopadu.

0